El temps, l’accessibilitat i la impressió 3D

Cristina Sabaté/ agost 31, 2018/ Noticies

El passat mes de juliol, un grup d’adults amb diversitat funcional de Sínia, Centre Ocupacional van anar al Centre Cívic Convent de Sant Agustí a veure l’exposició El temps, l’accessibilitat i la impressió 3D, projecte seleccionat com un dels 10 millors de la convocatòria ADI FAD Cultura d’enguany.

L’exposició, interessantíssima, mostrava petits objectes realitzats amb impressores 3D, fruit d’un model participatiu, amb l’objectiu d’ajudar en la millora de la gestió del temps de la vida quotidiana de les persones amb diversitat funcional. El disseny personalitzat de petits objectes de suport poden facilitar enormement les tasques quotidianes, i així, evitar que aquest temps tan important es perdi.

Aquesta mostra de curiosos i beneficiosos objectes va estar exposada l’any 2016 al Casal de Joves Palau Alòs en el marc del projecte Cooperem en la diversitat que es va poder realitzar gràcies a la col·laboració i participació d’entitats i serveis del districte de Ciutat Vella sota direcció de MakerConvent i el suport del Districte de Ciutat Vella-IMPD. Va ser una molt bona experiència!

Share this Post