Esports inclusius i de grup als jardins del Pou de la Figuera

Cristina Sabaté/ juny 22, 2019/ General, Noticies

El proper dijous 27 de juny tindrà lloc la darrera sessió d’unes activitats esportives inclusives i de joc col·laboratiu que han tingut lloc les dues darreres setmanes als jardins del Pou de la Figuera (Casc Antic). Unes activitats que s’alinien vers la temàtica que tocarà enguany el projecte Cooperem en la diversitat sobre l’espai públic, els joves i la diversitat.

Les propostes de dinamització i sensibilització s’han focalitzat en l’acceptació i el valor de la diferència, el respecte cap als altres, els límits, el respecte cap a un mateix, la tolerància a la diferència i al diferent…​

L’Espai Jove del Palau Alòs i altres entitats de joves del barri del programa 
Salut als Barris, Dóna-li la volta a la plaça organitzaran de 18 a 20 h, unes activitats esportives de Korball, esport que promou el treball en grup i entre diferents, i també una activitat de Boccia que dinamitzaran les entitats de diversitat funcional com la Residència Vigatans – Fundació APIP – ACAM.

Es vol complementar amb propostes de joc col·laboratiu i un treball sobre valors i actituds inclusives en l’esport amb el suport de JOCVIU Associació.

 

 

 

Share this Post