Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Espai de Diàleg: “No estàs sola/sol, mou fitxa”

29 29UTC novembre 29UTC 2018 @ 18:00 - 20:00

Presentació de l’Espai de Diàleg i ‘visual thinking’ a càrrec de l’il·lustrador, Miquel Gallardo. Coneixerem les experiències de tres persones convidades per parlar al voltant de la diversitat funcional i la soledat d’adolescents i joves. Es parlarà també de la importància dels serveis i entitats del districte per generar espais a la recerca de bones pràctiques. Taula rodona entre especialistes, debat amb el públic assistent, recull de propostes… I refrigeri final.

Actituds que es volen celebrar i promoure:

  • Iniciatives d’acompanyament que animen a l’adolescent o jove a descobrir els seus desitjos i a relacionar-se amb altres.
  • Iniciatives que ajuden a sortir de la zona de confort i a eixamplar horitzons.
  • Aplaudir la soledat que es viu en clau d’autonomia, de tria del propi destí.
  • Possibilitar a les famílies posar-se en relació amb altres.

Coneixerem les experiències:

  • Experiència en primera persona d’en Jon, fent el Camí de Santiago amb el suport de l’Associació d’Oci Inclusiu Saräu, i la generació de sortides de senderisme durant l’any.
  • Experiència en tercera persona de la Maribel, mare de l’Àlex, que amb el suport de la seva mare i el Centre Ocupacional Sínia, va poder celebrar els 18 anys viatjant amb amics, com havia desitjat.
  • Casal d’estiu al Makerconvent, a on nois i noies als quals els hi agrada la informàtica i poc els jocs esportius i en alguns casos les interaccions socials, gaudeixen d’una proposta que els satisfà.

Les persones que necessitin intèrpret en llengua de signes i/o emissores FM poden sol·licitar-ho amb 5 dies d’antelació al Casal de Joves Palau Alòs. T.: 932 681 224 / csantamaria@bcn.cat

Anar al cartell pdf

Detalls

Data:
29 29UTC novembre 29UTC 2018
Hora:
18:00 - 20:00
Esdeveniment Category:
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Recinte

Casal de Joves Palau Alòs
Sant Pere Més Baix, 55
Barcelona, Espanya

Organitzadors

Districte de Ciutat Vella
Servei Civil Internacional
Franja Raval
Equip d’Atenció Pedagògica de Ciutat Vella
Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Ciutat Vella